Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2007

Ξαναματαανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Μετά από μια μακράν περίοδο αμπελομαρουλολαχανοφιλοσοφίας και βίωσης εις τον μέγιστο βαθμό της παράνοιας που επικρατεί εις την Ιατρικήν σχολήν της Βουδαπέστης (που***α φυσιολογία... μ'έφαγες μπαμπέσικα...) επιστρέψαμε δια την μετάδοσην αυτής της παράνοιας και εις τα έτερα μέλη της μπλογκόσφαιρας.
Όσον αφορά το πανεπιστήμιο, οι καραγκιοζοπαίχτες εδώ, έχουν καταφέρει να μας διογκώσουν τους όρχεις σε βαθμό ελεφαντίασης!!! Απίστευτα δύσκολα και δεν θέλω διαμαρτυρίες από έλληνες φοιτητές! Καλοπερνάτε μαλακισμένα και πίνετε και την φραπεδία σας και παίζετε το ταβλάκι σας και στα @@ρια σας αν χάσετε το εξάμηνο! Ενώ εμείς εδώ σαπίζουμε στο δίαβασμα και στις αρρωστημένες διαθέσεις μερικών να βαζουν εξωπραγματικά διαγωνσιματα! (οοοοόχι!!! καταλήψεις εδώ ξεχάστε τες! ούτε πολιτικές νεολαίες και γενικά τίποτα που να θυμίζει ελληνικό σύστημα. Αντίδραση = δεν βλέπεις πτυχίο ούτε το 2024 με την έλευση των ΕΛ απ'τον Σείριο!!!!!)
Επίσης θέλω να κάνω ένα μικρό σχολιάκι για τα κομμούνια που αντιδρούν στο άρθρο 16. Ούτε ξερετε ρε καραγκιοζάκια γιατί αντιδράτε! Οτιδήποτε κι αν σας πεί η Αλέκα εσείς σαν ζώα θα το αναμασάτε! Η Ελλάδα, η Κόυβα και η Βόρειος Κορέα είναι οι μόνες χώρες στον κόσμο που δεν έχουν διεθνή πανεπιστήμια! Ακόμα και η κομμουνιστική Κίνα έχει Διεθνές Πανεπιστήμιο ρε βλακόμετρα!!! Άντε ανοίξτε και καμιά άλλη εφημερίδα πέρα απ΄το Ριζοσπάστη! (περιέργως κάθε φορά που αναφέρω την λέξη, μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα ενός Κινέζου να προσπαθεί να σπάσει κόκκους ρυζιού :P )
Πωπωπω... πάλι το ξενύχτησα... και δίνω και μάθημα μεθάυριο! τουλάχιστον ξαναήρθα σε επαφή με την μπλογκόσφαιρα που είχα τόσο λησμονήσει! Υπόσχομαι να γράφω πιο συχνά απ'την εχμ... μεθεπόμενη εβδομάδα! Έως τότε να΄στε καλά και σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την παραπληροφόρηση σας! Α!! Κάτι ακόμα! Βρείτε τα επεισόδια του Ιππότη τησ Ασφάλτου! Δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους αλλά θα περάσετε πολύ ευχάριστα! TURBO BOOST KITT!!!!!

2 Comments:

Blogger funEL said...

γουελκαμ ματαξανα+++

10:44 π.μ.  
Blogger Giatros gia desimo said...

Συμφωνούμε! Αλλά προσέξτε διότι ο ΔρακουμΕΛ καραδοκεί!

10:36 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home